Skip to content

Muotoilua moninaisesti - näkökulmia työelämään

Tapahtumassa kuullaan kulttuurisensitiivisen ja inklusiivisen palvelumuotoilun asiantuntijoiden puheenvuoroja, tutustutaan DiversCity-palvelumuotoilukurssin tuloksiin, sekä käydään keskustelua moninaisuuden hyödyistä luovassa tiimityössä. 

Tapahtuma järjestetään verkossa to 28.4.2022 klo 9–12.   

Tapahtuma on kaksikielinen. Osa esityksistä on suomeksi ja osa englanniksi.   

Ilmoittaudu tapahtumaan.   

Puhujat 

Jasmin Assulin on moninaisuus- , inklusiivisuus- ja yhdenvertaisuusasiantuntija (diversity, equity & inclusion) ja deidei -yrityksen toiminnanjohtaja ja perustaja. Deidei on helsinkiläinen konsulttiyritys, joka tukee organisaatioita niiden moninaisuus- ja inklusiivisuustyössä ja -viestinnässä.  

Tarja Chydenius (FT, FM, VN) työskentelee lehtorina Laurea-ammattikorkeakoulussa. Tarjan opetusala sisältää palvelu- ja oikeusmuotoilua, kulttuurien välistä osaamista ja yhteisöviestintää. Väitöstyössään (2020) Tarja tutki kulttuurin roolia palvelumuotoilussa. 

Michelle Sahal-Estimé on palvelumuotoilija Goforella. Michelle on erityisen kiinnostunut inklusiivisesta muotoilusta ja muotoilun hyödyntämisestä digitaalisen yhdenvertaisuuden luomisessa.   

Yesmith Sánchez on moninaisuus- ja inklusiivisuusasiantuntija sekä strategiakonsultti Inklusiiv-yrityksessä. Hän kouluttaa yrityksiä ja johtajia moninaisuus – ja inklusiivisuuskysymyksistä organisaatiokulttuuriin sekä yrityksen arjen käytänteisiin liittyen.   

DiversCity –palvelumuotoilukoulutukseen osallistuneet esittelevät eri organisaatioille ja yrityksille luotuja palvelukonsepteja. Konsepteja esittelevät Anisha Raj, Blen Hailu, Ekaterina Ohotnikova, Greta Marttila, Shristi Neupane ja Thao Nguyen.   

Aikataulu 

9.00  

Tervetuloa, DiversCity-hankkeen esittely  

 

1. palvelukonseptin esittely: Blen Hailu, Ekaterina Ohotnikova (englanniksi) 

 

Tarja Chydenius: Kulttuurin huomioiminen – suunnittelun näkökulma (suomeksi) 

 

Eliisa Sarkkinen: Service Design Network Finland esittäytyy   

10.00  

2. Palvelukonseptin esittely: Greta Riani, Thao Nguyen  

 

Keskustelu: What is inclusive design? Michelle Sahal-Estimé ja Yesmith Sánchez (englanniksi) 

11.00  

3. palvelukonseptin esittely: Shristi Neupane, Anisha Raj (englanniksi) 

 

Jasmin Assulin: Inclusion – the key to unlocking the potential of diversity in creative teams (englanniksi) 

12.00  

Tapahtuma päättyy  

flyer